top of page

Landschapsbeheer Flevoland

 

Landschapsbeheer Flevoland, waar ik in dienst ben als projectmedewerker, gebruikt mijn foto's regelmatig voor persuitingen, verslagen en andere publicaties. Hieronder een aantal voorbeelden: 

Jaar van de Groene vrijwilliger
Website  

LandschappenNL riep 2015 uit tot 'Jaar van de Groene Vrijwilliger' om de vrijwilligers eens extra in het zonnetje te zetten. Elke maand maakte ik een fotoreportage van een groep vrijwilligers in het veld. De site geeft zo een heel mooi beeld van wat vrijwilligers bij Landschapbeheer doen om de natuur extra kansen te geven.

Foto's cultuurhistorie
Cultuurhistorie

Ondanks dat de Flevopolder nog maar 75 jaar jong is, zijn er elementen die alleen in deze polder te zien zijn. Door meer aandacht te geven aan deze unieke elementen krijgen ze meer bekendheid. Ook hier geldt: 'Uit het oog, uit het hart.' Hopelijk dragen deze beelden bij tot het besef van de noodzaak tot hun behoud voor de toekomst. 

afstellen zeisblad
Cursus maaien met de zeis
Een van de cursussen die Landschapsbeheer verzorgt is het leren maaien met de zeis. Een oud ambacht blijft hierdoor bewaard. De zeis is een werktuig waarmee heel precies gemaaid kan worden. Zo krijgt bijzondere vegetatie een kans krijgt zich te handhaven. 
Jaaroverzicht landschapsbeheer flevoland
Jaarverslagen

Jaarlijks brengt Landschapsbeheer een jaarverslag uit. Veel van mijn foto's, waaronder een serie portretten, zijn hierin gebruikt. Na 2014 nu ook voor het jaarverslag 2015

bottom of page