top of page

Mijn interesse in beeldcommunicatie dateert al uit mijn jeugd, waarin ik vaak bezig was met beelden. Ik volgde cursussen tekenen, studeerde een tijd grafische vormgeving en ging veel met de camera op pad. Om me verder te bekwamen als fotograaf ben ik naar de Fotovakschool gegaan, waar ik in het voorjaar van 2015 ben afgestudeerd als professioneel vakfotograaf.

Mijn liefde voor natuur dateert eveneens al uit mijn jeugd, Geboren in Amsterdam, maar elke vrije dag met mijn ouders naar Vinkeveen. Daar zwierf ik rond op akkers en op het water. Opstaan voor zonsopgang en over het water staren om vogels en de omgeving te observeren gaf rust en verwondering. De keuze om de studie 'Groen, Natuur en Landschap' in Frederiksoord te gaan volgen was dan ook een logische stap in mijn carrière.

 

In mijn fotografie is mijn liefde voor natuur en landschap terug te zien. Architectuur boeit mij ook, met name gebouwen met een geschiedenis. De mens ontbreekt niet in dit rijtje. Ik fotografeer graag mensen, vooral als zij bezig zijn met hun passie. 

Veel van mijn foto’s zijn gebruikt voor persuitingen, nieuwsbrieven en de website van Landschapsbeheer Flevoland waar ik momenteel werk.

 

Daarnaast is mijn werk gebruikt door onder meer de Koninklijke Nederlandse Natuurhistorische Vereniging, Penitentiaire Inrichting Almere en stichting Samen-klank.

 

 

 

 

 

 

 

bottom of page